Maraton-workshop i nybeslutsterapi 27-28 april

En tvådagars workshop med Berit Fahlén och Eleonore Lind.

Har du velat göra förändringar och satt mål? Har du inte riktigt lyckats uppnå det du föresatt dig? Det är inte ovanligt att vi börjar med engagemang och så får vi de första motgångarna vilket leder till att våra föresatser rinner ut i sanden.

Om du vill göra varaktiga förändringar krävs att du tar ett nybeslut för att förankra det nya beslutet. Detta görs kognitivt och emotionellt. Nybeslutsskolan är en gren av transaktionsanalysens som använder TA teori kopplat till tekniker från Gestaltterapin. Bob & Mary Goulding som grundade denna skola studerade både med Eric Berne och Fritz Perlz, men också med Virginia Satir, en av familjeterapins grundare.

Under de två dagarna kommer vi att erbjuda deltagarna möjlighet att göra och förankra positiva förändringar genom terapeutiska interventioner och nybeslut för att må bra.

Maraton-workshopen är både till för dig som är bekant med TA och har gått eller går utbildningen, men även för dig som aldrig kommit i kontakt med teorierna eller prövat TA. Under dagarna blandar vi praktik med teori, och alla får möjlighet att göra ett nybeslut.

Tider: Fredagen den 27, kl. 15-20, lördagen den 28, kl. 9-15

Plats: Prästgårdsängen 5, Göteborg

Pris: 2 200:- ink. moms

Eleonore Lind, PTSTA-p och Berit Fahlén, PTSTA-p har båda lång erfarenhet av
Transaktionsanalys och behörighet i samtalsterapi, utbildning och handledning. Tillsammans med kolleger i Scandinavian Institute för Transactional Analysis, SITA driver de utbildning i psykoterapi enligt TA.

För mer information och för att boka en plats maila eller ring:
Eleonore Lind: eleonore.lind@telia.com 0709 94 74 35
Berit Fahlén berit@kulabodan.se 0703 19 66 78

Flyer Nybeslut 180427-28